27.11.07

EARTH : S O S

The earth is crying because the human
race is destroying it!

Acid rain - air pollution - water pollution -
disappearing natural resources - oil slicks
the greenhouse effect - nuclear war
and other new diseases ...
Do you want to write your ideas about
these problems and share with me?

EROL EVGİN

HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI "HEP BÖYLE KAL..."

4 comments:

Admin said...

SEVGILI MINE,
birinden guzel konulara deginiyorsun, bunlar gercektende uzun tartismalara varir, gercekten burada bir oturum acilsa ve herks fikrini yazsa ne guzel olurdu. Ornegin doganin bu duruma gelmesine oncelikle devletler sebeptir benim gozlemlerime gore. Bunu es gecip bizler ne yapabiliriz diye dusunursek ki ben hep dusunuyorum, lambalardan basladik ve degistirdik, bu yaz klimayi dayanilmaz sicak oldugunda bir kac saat actik, suyu kullanirken ( Kanada da biz su parasi odemiyoruz ve kaynaklari son derece fazla olmasina ragmen) asla musrif bir sekilde kullanmiyoruz. Genclerimiz lamba kapatmak konusunda usengec olduklari halde ben gordugum an cocuklarima "yaziktir dogaya zarar veriyoruz, bulundugunuz odadan ayrilirken isiklari kapatin" diye seslendigimde hemen kapatiyorlar. Biz onlari aslinda mantikli bir aciklama ile kolayca ikna edebiliyoruz. Her evde bir elektrik dugmesinin kapatilmasi, bir kova suyu harcamamak tum ulke hatta dunya capinda hesaplarsak hangi rakamlara ulasacagimizi dusunebiliriz.Simdilik benden bu kadar, degisik fikirler burada verilebilir, ve yeniden buraya defalarca doner yazarim, bu elisi modellerinden cok daha yararlidir tartismasiz. ( zaten bu elisi sayfam da bana anlamsiz gelmeye basladi ya neyse biraz daha yurutelim bakalim... Canim sevgiler, guzel haftalar...

david santos said...

It is truths, my friend.
The human being, for its greed and lack of humanismo is to walk for its self-destruction.
Congratulations for posting

david santos said...

Muito bom dia.
Estou muito contente por ter recebido teu comentário em português.



Very good day.
It was with much joy that I received your commentary in Portuguese.

Assim fiquei com a certeza que houve alguém na Turquia que entendeu a minha mensagem sobre a injustiça que as autoridades brasileiras estão a cometer sobre esta menina.
Muito obrigada e até sempre

Thus I was with the certainty to have had in Turkey who had understood my message on the injustice that the Brazilian authorities are to commit on that girl.
Thank you and until always.

Peace for Turquia

Admin said...

Askim askim, deminden beri comment birakacak yer ariyorum ve nihayet buldum, fikraya bayildim ve daha once hic duymadigim bir fikra, belki oglum oldugu icindir. Ben yine de olumlu dusunup sevecegim bir gelinim olmasini diliyorum:))
Minecim nazik ziyaretin icin ayrica tesekkurlerimi burada bir kez daha belirtmek istiyorum.
Saglikli ve mutlu gunler dilerim.
Not: oglusa mesajin yarin sabah iletilecektir, isine yaradigina sevindim...