12.5.08

LISTEN "STING"?

RISE & FALL IS HERE...
Craig David Ft. Sting

6 comments:

Admin said...

Merhaba Sevgili Mine
tatilden dondum, sizleri cok ozledim, umarim iyisindir.Sevgilerimle...

Pandia's Fair said...

Düntanın en bi güzel annesi, Bitanelerin bitanesiiiii!!!! Seni nasıl bi çok sewiyorum anlatamam.. İlk evin derken bile senii ben bi yerim bi yerimm doyamam sana....
İyi tatiller İyi eylenceler. İkinizi de çok sewiyo9rum. Canımsınız.....

Anonymous said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Admin said...

Merhaba Minecim,
sayfanin en basindaki yaziyi okudum, tamamen kendi dusuncelerimin kopyasini gordum orada, ne tesaduf dmekki benim gii dusunenler varmis. Bazen kendimden supheye dusuyorum acaba benmi karamsarim diye.
Maalesef Minecim maalesef bu olanlara, yasananlara bende baska bir mantikli neden bulamiyorum...
Turkiye den bu yaz donerken 3.Dunya Savasi (Hakan Yilmaz Cebi) diye bir kitap aldim, belki okuma firsati bulabilirsen bir goz atmani tavsiye ederim. Baslarda biraz sacmaliklar var ama gerisi hayretler verici.
Canim cok uzun oldu bu yorum, sevgiyle kal...

Admin said...

Sevgili Minecim,
Bir kez daha cok guzel bir konuyu sayfana tasimisin, tesekkurler bunun icin. Sen zaten biliyorsundur ama ben yine de yazmadan gecmeyecegim. Burada gittigim ESL ( English as a Second Language, Kanada bu okullarla doludur, cunki gocmen ulkesidir.) okullarindaki ogretmenlerimin hepsinede zaman zaman sormusumdur, o esnada hangi konu isleniyorsa mantikli bir aciklamasi olmali bunun diye. Aldigim yanit her zaman su olmustur, "ingilizce aptal ve derleme toplama bir dildir, asla mantik arama cunki yok."
Demekki ben hataliyim mantik aradigim icin:)) Ne yapayim turkce ana dili olan ben alistigim ogrenme seklinin disinda hal boyle olunca cok zorlanmistim.
Dilimizin zenginligine gelince yine suphesiz bilirsin, bazi turkce kelimelerin karsiligini ingilizcede bulamazsin ve tek kelimelik bir durumu, ingilizcenin icinde bir kac kelime ile anlatirsin maalesef. Ben bazen isi sakaya vurup, bunlarin her seyi savurgan ve musrif olarak harcadiklari gibi dilleride aynen oyle diyorum, kelime savurganligi.
Ornegin yegenimin esine "gelinim " diyorum, Ingilizcesinin icinde hic bir duygu ifade etmeyiside ayrica bir anlamsiz benim icin. Her seye ragmen en az bir kac dil ogrenilmesinin taraftariyim, bir dil bir insan demektir.
Fakat turkcemiz gercekten mukemmel bir dil. Atam bir kez daha nur icinde uyusun.
Canim daha yazacak cok sey var da boyle zor oluyor, insallah birlikte br gun karsilikli sohbet ederiz cayimizi, kahvemizi yudumlarken.
Saglikli ve neseli gunler dilerim, sevgiler...

Admin said...

MINECIM MERHABA
SAGLIKLI, HUZURLU VE MUTLU BAYRAMLAR DILERIM.
CANIM YENI YILDA BUTUN DILEKLERININ SANTA CLAUSE DEDEDEN :))) DEGIL ALLAH TAN GERCEKLESMESINI DILERIM, GONLUNDE NE VARSA. BENDE KIZLARI VE SENI SEVGIYLE OPERIM. BUTUN GUZEL YORUMLARIN ICIN BIR KEZDE BURADA TESEKKUR EDERIM, SEVGILERIMLE...